Vind je vakman

Electro World Elektron

4.9 /5
Reparatievakman met winkel

Adresgegevens

Openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag: 10:00-18:00
woensdag: 10:00-18:00
donderdag: 10:00-18:00
vrijdag: 10:00-18:00
zaterdag: 09:30-17:00
zondag: gesloten
plan een afspraak
Electro World Elektron

10 Reviews

John Post

5.0 /5

Na "aanmelding" van het probleem op ReparatieVakman werd ik direct gebeld. Daarna uitstekend geholpen.

Ramon

5.0 /5

Probleem van lekkende vaatwasser verholpen. Hopelijk komt de storing niet snel terug, want het is verholpen d.m.v. het plaatsen van een siliconen pakking en ik vraag me af of dat lang houdt. Het probleem was ontstaan door het kromtrekken van een plastic leiding door het hete water. Heet water in een vaatwasser, wie verwacht nu zoiets? De fabrikant van het apparaat in ieder geval niet... Vakman in kwestie trouwens zeer vakkundig en correct.

Susanne

5.0 /5

Erg prettig geholpen. Er zijn veel klussen te doen, dus moest wachten voor ze langs konden komen. De drukte hebben ze goed uitgelegd en deden er alles aan om zo snel als mogelijk te komen. Volgende keer zou ik ze weer bellen.

Hans van den Brink

5.0 /5

Omdat mijn schoonvader hulpbehoevend is, is hij aangewezen op z’n TV. Deze was ontregeld. Dezelfde dag nog zijn zij gekomen om de TV opnieuw in te regelen. En het kostte niets! Hulde voor deze actie

W. van der Peijl

5.0 /5

Monteur was zeer attent en na enige minuten was duidelijk dat de afwasmachine inderdaad de geest had gegeven . En heb gelijk een nieuwe besteld bij hun.

Kenneth Donk

5.0 /5

Beleefd, efficiënt en snel, plus tips en toelichting op de machine. Zou dit bedrijf, en met name de monteur, zeker aanbevelen.

I. Kragten

5.0 /5

Heel goed geholpen, snelle service. Was de wasmachine niet maar de afvoerpijp was afgebroken.

André van Vondelen

5.0 /5

Uitstekend. De afspraak werd snel gemaakt. Er werd duidelijk gecommuniceerd want werd verwacht i.v.m. coronacrisis. Volgende dag stond de monteur op tijd voor de deur. Reparatie werd snel en vakkundig verricht (voor zover ik dat kan beoordelen) maar het resultaat was in ieder geval een werkende vaatwasser. Een ander probleem (niet draaiende sproeier) werd door de monteur herkend en opgelost met als resultaat dat de vaat ook weer werkelijk schoon werd. Monteur gaf ook nog wat waardevolle tips bij een eventueel toekomstige aanschaf van een nieuwe machine. Ik ben zeer tevreden (hoewel ik de rekening nog niet heb ontvangen;-))

Alvares

5.0 /5

Zeer goede service zeer snel en goed geholpen.

Karreman

4.0 /5

Keurig via computer. Daarna tel afspraak. Netjes afgehandeld.