Vind je vakman

Electro World van Dijk

4.4 /5
Reparatievakman met winkel

Adresgegevens

Openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag: 09:00-18:00
woensdag: 09:00-18:00
donderdag: 09:00-18:00
vrijdag: 09:00-18:00
zaterdag: 09:00-17:00
zondag: gesloten
plan een afspraak
Electro World van Dijk

12 Reviews

Dorien de jong

5.0 /5

Fijne, goede service.

Boerman

4.0 /5

Ging lekker vlot. Woensdagavond vraag geplaatst. Donderdag eerste reactie en gebeld. Afspraak gemaakt en vrijdag gebracht naar de werkplaats. Zaterdag middag weer opgehaald. Probleem was eenvoudig en niet al te duur op te lossen. Dus ja, tevreden. Wel geef ik als tip mee om altijd de klant te bellen voor de kosten van de reparatie. gelukkig was een nieuwe niet nodig en daarmee zijn we mooi duurzaam bezig geweest

Henk Franken

5.0 /5

Onze Liebher koelvries combinatie was uitgevallen. Zowel het koel als vriesgedeelte deed het niet meer, dit was balen, de vriezer zat propvol! Daarop van Dijk in Berschenhoek gebeld, hij had een idee waar het probleem zou kunnen zitten. De tip was om het apparaat uit te schakelen en na 3 dagen weer in te schakelen. Het apparaat zou zich dan kunnen resetten. Zo gezegd zo gedaan, weer ingeschakeld, de koelvries doet het weer perfect. We zijn blij met deze TIP, bedankt!!!!

Embert Menting

4.0 /5

Prima, er werd gezien de leeftijd van het apparaat aangeraden om het onderdeel zelf te vervangen of naar een nieuwe te kopen.

HH

5.0 /5

Snel, vriendelijk en zelfs hulp met apparaat in en auto tillen.

Odijk

4.0 /5

Netjes geholpen bij de afspraak en vriendelijke monteur die de reparatie netjes en snel heeft uitgevoerd

M.A.E. van den Berg

1.0 /5

Al snel nadat ik het mankement had ingestuurd werd ik gebeld door een technicus. Hij gaf een foutieve interpretatie van de foutmelding (die ik op internet had opgezocht) en zei dat het heel druk was en dat het heel moeilijk zou zijn om te repareren. Hij zag het niet zitten en suggereerde dat ik me maar bij de fabrikant moest melden voor reparatie. Ik heb het zo gelaten. De man had er duidelijk geen zin in.

Paul Witteveen

5.0 /5

Kwam eerder, dan verwacht. Deed zijn best om de kosten laag te houden

Aj Jager

5.0 /5

geholpen door expert van dijk uit pijnacker. Uitstekend en net bedrijf

John Lejewaan

5.0 /5

Prima, monteur kwam na afspraak en constateerde het mankement van de wasmachine (Miele) . Duurde bij elkaar nog geen kwartier. Defecte onderdeel besteld en kwam onderweg langs om het onderdeel in de machine te plaatsen ondanks de drukte nog voor de kerstdagen. Het zat hem niet mee, want er was een schroef doorgeroest en moeilijk te verwijderen. Hoewel het al tegen vijven liep behield hij zijn goede humeur en na een half uur ploeteren deed de wasmachine het weer. Fantastische service.

Hakan

5.0 /5

Belangrijkste voor mij, de eerlijkheid over zijn advies. Niet zelf eerst voorrij kosten willen maken en alsnog hetzelfde advies krijgen!

Bert van der Lugt

5.0 /5

Snelle reactie, goed geregeld en supervakman die langs is gekomen en heeft het snel opgelost. Afspraak ging makkelijk en afhandeling ook