Vind je vakman

Electro World Stadhouder

4.4 /5
Reparatievakman met winkel

Adresgegevens

Openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag: 09:00-17:30
woensdag: 09:00-17:30
donderdag: 09:00-17:30
vrijdag: 09:00-17:30
zaterdag: 09:00-17:00
zondag: gesloten
plan een afspraak
Electro World Stadhouder

84 Reviews

Henny Bruininck

5.0 /5

Fantastisch geholpen, super snel en voor een heel normale prijs

Ton Bos

5.0 /5

Snelle reactie, goeie communicatie. Na inspectie bleek motor defect. Die werd besteld en twee dagen later geïnstalleerd. Ik ben erg blij met deze vakman. Dankjewel

Annette Stegeman

5.0 /5

Uitstekend geholpen.

De Ruiter

2.0 /5

We zijn door de site zelf snel geholpen , maar de specialist geeft nooit contact opgenomen met ons...hebben een ander in de arm moeten nemen

Rudolf

4.0 /5

Binnen enkele uren na aanvraag teruggebeld en advies gekregen geen reparatie te laten uitvoeren gezien de kosten van de reparatie in relatie tot de ouderdomvan de wasmachine.

Lutien Vermeer

5.0 /5

Fantastische vakman. Afspraak snel en keurig op tijd nagekomen. Op verzoek niet alleen vaatwasser gerepareerd maar ook nog kraan vervangen. Duidelijke uitleg over reparatie en garantie gekregen. Alles keurig opgeruimd.

Halinka Berkage

5.0 /5

Telefoon werd snel opgenomen. Nog dezelfde dag twee correcte mannen in de keuken. Snelle diagnose en perfecte deal.

Tesfom

2.0 /5

Ik ben niet geholpen. Als je kunt komen, kom dan naar mij

Victor

5.0 /5

Fijne service. Kordate aanpak. Complimenten en tot een volgende keer.

mw. C.J.H.M. Kouwenhoven-v. Mil

4.5 /5

heel vakkundig

Bianca

5.0 /5

De monteur had het probleem snel gevonden. Hij had het juiste onderdeel bij zich en heeft het vervangen. Wasmachine doet het weer! Blij met de reparatie.

Inge

5.0 /5

Erg goed en snel geholpen.

Monique Cremers

5.0 /5

Keurig geholpen! De vakman belde direct, hield zich goed aan de tijdsafspraak en heeft het euvel goed verholpen. Erg blij mee!

Marianne

4.0 /5

Prima, geholpen. Snel en vakkundig.

Karin Ouwerkerk

5.0 /5

Uitstekend! Een kundige en keurige jongeman heeft snel en vakkundig het probleem verholpen. We kenden jullie firma voorheen niet, maar zijn door dit contact de vlg dag bij jullie een nieuwe wasmachine gaan aanschaffen. Uitstekende service????????

Margriet van Peursen

5.0 /5

Prima en vakkundig geholpen. De monteur heeft de lekkage die op een lastige plek zat, goed verholpen. Hij was netjes en beleefd.

R.G. Helwig

5.0 /5

Prima geholpen, snel contact, monteur snel gearriveerd, teruggebeld of alles in orde was!

J Splinter

4.0 /5

Kreeg heel snel een telefoontje van een vakman die goed advies gaf.

Ingrid

5.0 /5

Snelle service, duidelijk verhaal. Prima

Ton

1.0 /5

in eerste instantie goed, belde een paar uur later terug maar kon mij niet helpen want ging 2 dagen later met vakantie, hij heeft een collega gebeld en die zei daar begin ik niet aan. dus maar een ander bedrijf gebeld Stolk in Voorburg kwam een paar uur later, elektronica na gekeken ter plekke, daar lag het niet, aan, hele vaatwasser mee genomen om in zijn werkplaats na te kijken, dit vindt ik goede service.

Zuijderwijk

5.0 /5

Helemaal goed!

Kai

5.0 /5

telefonisch advies die verfrissend direct en eerlijk was

Leen

3.0 /5

Ik ben niet geholpen de monteur zei dat die niet mij kon helpen

Rakesh Karia

5.0 /5

Snelle service, vriendelijke man en zeker betrouwbaar! Echt een aanrader!!

Pauline

5.0 /5

Heel goed, op tijd en een goed advies

J van Ginhoven

4.5 /5

A big thank you to the gentlemen who came to check my fridge freezer. He was able to explain to Miele repair, what the problem was. He was very helpful in getting us quick service. We could not have had a successful outcome with out him. Thank you!

Bart Bleker

5.0 /5

De vakman adviseerde mij even een dagje af te wachten, of het probleem zelf over zou gaan. Dat bleek het geval te zijn! Dus zeer tevreden klant en geen kosten!

Janine Gieben

5.0 /5

Ik vond het prettig dat er al op korte termijn een monteur langs kon komen. Hij is nogal even bezig geweest om uit te vinden wat er nou precies aan de hand was. Onderdeel wat stuk was is vervangen en gemonteerd na een paar dagen want het moest besteld worden. Rekening viel mij erg mee. Er was goede communicatie met dit bedrijf. Vriendelijke, bekwame monteur. Ik ben erg tevreden.

Theo Jongenotter

4.5 /5

Procedure reparatieverzoek is prima Aanvraag gedaan Bevestiging daarvan Uitleg vervolg Snel Kontakt gehad met reparateur Kostenplaatje te verwachten en afspraak gemaakt Vervolgens stond Dennis aan de deur op het juiste tijdstip Reparatie uitgevoerd Droger werkt weer Belangrijk dat ik direct een Nota ontving ivm garantie 3 mndn Stadhouder heeft een prima Servicemonteur in Dennis

kaat

5.0 /5

snel contact, prima

Yvonne Knorr

5.0 /5

Heel goed,snel,vriendelijk en vakkundig.

Jeanette neumann

5.0 /5

Prima en deskundigheid

Serife

5.0 /5

Ik ben gebeld om een afspraak te maken. Ze kwamen op mijn verzoek heel vroeg. Bleek dat er een onderdeel besteld moest worden en binnen een week is de vaatwasser gerepareerd. Erg tevreden over de service en de monteur. Zeker een aanrader.

W J Kooks

5.0 /5

Top en niet duur

Marcel

5.0 /5

Telefonische heel goed geholpen en er werd goed uitgelegd wat de kosten zouden zijn, Na het gesprek besloten om een nieuwe wasmachine te kopen om dat de wasmachine al 10-12 jaar oud was.

Monique

5.0 /5

Prima geregeld Ik krijg een nieuwe koelkast

Stefanie Guerreiro

4.5 /5

Erg goede en zeer sympathieke vakman!

Mariet Herlé

5.0 /5

Snel en goed.

Kim

5.0 /5

Snelle reactie, monteur kon snel langskomen. Goed geadviseerd en offerte was ook snel binnen. Kortom: zeer tevreden!

M.E.E. Enthoven

4.0 /5

De volgende dag werd telefonisch contact opgenomen. Het probleem was inmiddels verdwenen, het apparaat werkte weer normaal. Afgesproken dat geen verdere actie van de reparateur nodig was.

Karin Keijser

1.0 /5

Nog geen contact gehad

Arend Jan Bolhuis

4.0 /5

Prima, prima, en het was reuze gezellig.

Jeroen

5.0 /5

Wasdroger top gefixt

German Gomez Girini

5.0 /5

The expert came to my house and identified really quickly the issue. The problem was the pipe faucet, which was replaced by him with a new one.

Debora

5.0 /5

Super geholpen, donderdagmiddag gebeld en vrijdagochtend stond de monteur om 8 uur op de stoep. Alles werkt weer naar behoren. Super blij met deze service.

Ros

4.0 /5

Prima geholpen, monteur komt nog terug met het onderdeel dat vervangen moet worden. Houd zich keurig aan corona regels.

P.Zee

1.0 /5

Offerte veel te hoog, onnodig, minimaal 140 euro, voor veel minder gemaakt door andere monteur.

Nicole

5.0 /5

Telefonisch heb ik een tip gekregen hoe we zelf het probleem met de wasmachine eventueel konden oplossen. Bijzonder vriendelijk!

Greetje Nell-Riemen

5.0 /5

Heel professioneel en vriendelijk geholpen.

valerie

5.0 /5

I was called and asked many questions. Given my answers, I was told that a reparation was not recommended considering the age of my dishwasher and the probable expensive reparation. I really appreciated the good contact and the advice. I was not pushed to spend too much money for something that would not be worthy. Very happy with that

Vidjai Janki

1.0 /5

Monteur is niet geweest hij was van mening dat het beter was om een nwe wasmaschine aan te schaffen. Heb een andere monteur gebeld en laten repareren. Was een kapotte trommel lager

Yvonne plugge

5.0 /5

Toppy nieuwe manchet doet t weer prima

Paul

5.0 /5

Wij belde de reparatievakman voor hulp of advies bij het losdraaien van de dop van de waterpomp van onze Siemenswasmachine. Hij legde ons uit de dop desnoods kapot te draaien en bij de Onderdelenreus een nieuwe dop te kopen. Dat was, zei jij, een stuk goedkoper dan wanneer hijzelf zou komen, aangezien de voorrijkosten alleen al € 55,-- bedroegen. Zo gezegd, zo gedaan. De dop ging inderdaad stuk. Pomp schoongemaakt (dat was hard nodig) en een nieuwe dop gehaald voor € 15,50. Aardig van deze vakman om ons, geheel kosteloos, deze goed tip te verschaffen.

S. de Vries

4.5 /5

Deur van wasmachine ging niet meer open na beeindiging programma. Kreeg na telefonisch melding aan Reparatie Vakman binnen een paar uur reactie: Dag later reparateur die juiste diagnose stelde en reparatie uitvoerde. Probleem opgelost! Top service!

Ewoud

4.5 /5

De reparatievakman was zo verstandig om mij eerst te bellen en te vragen naar de aard van het defect. Dat kon direct worden opgelost na zijn telefonisch advies. Helemaal top!

Theo Broshuis

5.0 /5

Wij zijn uitstekend behandeld door de wasmachine monteur, waardoor deze gauw gemaakt was en wij meteen weer konden wassen etc.

Peter

5.0 /5

Ik ben heel goed geholpen. De monteur is goed bekend met de apparatuur. Ik raad deze monteur echt aan.

Oktay

5.0 /5

Wat was die goed en behulpzaam wat een aardige man was dat en mijn wasmachine werkt weer

elise

1.0 /5

Niet, ik heb nog niets vernomen.

Aart Lemain

5.0 /5

Snel een monteur beschikbaar en schappelijke prijzen!

Hanneke Slootmaekers

5.0 /5

Heel snel, vriendelijk rn goed

Vidjai Janki

5.0 /5

Ik ben heel erg goed geholpen met een warmte pomp voor mijn vaatwasser . Erg vriendelijke en vakbekwame monteur. Zeker niet te duur. Zeer aan te bevelen .

Rosali Steenkamer

5.0 /5

Einde dag formulier ingevuld voor een kapotte wasmachine. Erg onhandig met een groot gezin. Volgende ochtend om kwart voor 9 gebeld door een monteur. Die was er om 9 uur en heeft het direct gerepareerd. En 3 maanden garantie op de reparatie. Fantastisch!

r.

1.0 /5

Zelf geen servicemonteur. Kreeg telefoon nummer , vaak gebeld en voicemail ingesproken. Helaas geen reactie.

bernadet

5.0 /5

top

Anja

5.0 /5

Vlak na aanmelden op de site belde de monteur voor een afspraak, afspraak was 1 dag later al mogelijk, probleem snel en vakkundig verholpen.

Ramos Soares

5.0 /5

Goed en snel

Huizinga

4.0 /5

werd zeer netjes telefonisch benaderd en kreeg het advies dat het apparaat nog binnen het 2 jaar garantie termijn viel, kom zeker terug hier als ik er met de garantie niet uitkom

Cissy van der Zijden

4.0 /5

Hij heeft mij telefonisch prima geholpen. Het probleem is opgelost.

Filiz

4.5 /5

Ben er heel blij mee. Er werdt gelijk gereageerd. Er werdt snel naar geholpen.

Sunny

5.0 /5

Yes Vakman was eerlijk, goed advies gegeven om nieuw koop te doen Goed uitleg over repair kosten Miele wasmachine trommel issue

J. Lemstra

5.0 /5

Snelle reactie op onze vraag om de wasmachine te laten repareren. Kundige en vriendelijke monteur van Stadhouder, Thomsonplein heeft de reparatie de volgende dag uitgevoerd.

H.N. van der Horst

4.0 /5

Snel, binnen een dag professioneel gerepareerd

Erik Baak

3.5 /5

Prima geholpen

Jenny van Amsterdam

5.0 /5

De monteur heeft snel en adequaat het probleem vastgesteld en daarna de beste oplossing gezocht. Hij was erg aardig en we voelden ons goed geholpen. De wasmachine doet weer alles!

Somaroe

4.0 /5

Ons wasmachine gaf een storing monteur gekomen en storing vakkundig verholpen.

Willem

4.0 /5

Ik werd goed en snel geholpen. De site is wat onduidelijk. Ik kreeg niet duidelijk door dat de afspraak stond.

L. The

5.0 /5

Prettige reparateur die een gedegen indruk maakte en goede uitleg gaf wat er gerepareerd moest worden. Wasmachine draait weer als een zonnetje. Gaf ook een paar tips hoe de machine te onderhouden. Bovendien een telefoonnummer van een collega die weer beter was in de reparatie voor een ijskast. Kortom een goede ervaring. Zal zeker aanbevelen.

Ien

4.0 /5

Helaas niet meer te repareren ..service is voldoende

D Gex-Collet

5.0 /5

Ik werd snell, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Janny Graaf

5.0 /5

Prima geholpen en snelle service!????????

Kees van Hal

1.0 /5

Uitstekende en vriendelijke vakman, die ook nog wat info over de machine heeft na gemaild. Was ook snel na mijn aanmelding gekomen.

Carl

5.0 /5

Goede service, snel geholpen.

Peter Goedhard

5.0 /5

Goed en vooral snelle service. Binnen 1 dag op de stoep en repareerde onze wasdroger voor een goedkoop tarief!