Wasmachine reparatie Rotterdam

  • Een vast laag starttarief
  • Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd
  • Meer dan 200 lokale vakmannen

Laat je wasmachine repareren in Rotterdam

Merk je dat jouw wasmachine niet meer goed functioneert of gaat jouw wasmachine helemaal niet meer aan? Dit gebeurt altijd nét als er een grote stapel wasgoed klaarligt om gewassen te worden.

Om jou snel te helpen heeft ReparatieVakman.nl de witgoedspecialisten samengesteld voor de regio Rotterdam. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om voor jou van een passende oplossing te voorzien.

Hoe gaat ReparatieVakman.nl te werk om jouw wasmachine te repareren in Rotterdam?

We streven ernaar dat alle klanten tevreden zijn en blijven. Hiervoor zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland (hét kwaliteitskeurmerk). Dus altijd de beste vakman voor wasmachine reparatie in Rotterdam.

Kies je vakman
Vanuit geselecteerde vakmannen, hebben wij altijd een ervaren monteur die bij jou in de buurt is en langs kan komen om de machine te onderzoeken; 

Advies van een ervaren vakman
De vakman vertelt jou hoe duur een reparatie is en uiteraard krijg je de tijd om de juiste beslissing te nemen voor het laten repareren van jouw wasmachine;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende monteur in de regio Rotterdam betaal je een vast tarief van € 46,50 (dit bedrag bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten onderzoek / reparatie).

Apparaat stuk?
Vind hier je vakman!

Wasmachine repareren of vervangen in de regio Rotterdam?

Wij helpen jou graag om meer inzicht te bieden zodat jij betere keuzen kunt maken tussen een nieuwe wasmachine kopen of je wasmachine laten repareren. Hiervoor hebben wij voor jou een aantal vragen samengesteld die jou gaat helpen om de juiste keuzen te kunnen maken.

Leeftijd van wasmachine
Wanneer heb je wasmachine gekocht? Mocht je wasmachine ouder dan 10 jaar zijn dan is de kans groter dat de monteur aangeeft om een nieuwe wasmachine te kopen.

Energieverbruik tussen een oude en een nieuwe wasmachine?
Tegenwoordig zijn de wasmachines zuiniger geworden. Het is verstandig om er eerst achter te komen welke energielabel jouw defecte wasmachine heeft of hoeveel stroom deze verbruikt. Hiermee kan je bepalen of een nieuwe wasmachine kopen met een minimale A+ label verstandiger is dan je wasmachine laten repareren. 

Wil je achter komen wat exact de kosten zijn van wasmachine reparatie in regio Rotterdam? Neem dan contact met één van onze vakman.

KIES JE VAKMAN

Selecteer jouw vakman in Rotterdam

Het repareren van wasmachine doen wij ook in Rotterdam. In Rotterdam komen we aan huis in onder andere 's-Gravenzande, Naaldwijk, De Lier, Schipluiden, Maasdijk, Maasland, Delft, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Delfgauw, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zevenhuizerplas, Nieuwerkerk, aan den IJssel, Moordrecht, Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Bolnes, Slikkerveer, Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon, Oud-Beijerland, Poortugaal, Spijkenisse, Geervliet en Heenvliet.

Doordat onze vakmannen uit de buurt komen zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis. 

We hebben direct al een paar goede vakmannen uit de buurt voor je geselecteerd; 

Kies jouw vakman en je kunt meteen een afspraak inplannen.

Apparaat stuk? Vind hier je vakman!