Wasmachine reparatie Hoorn

 • Een vast laag starttarief
 • Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd
 • Meer dan 200 lokale vakmannen

Wasmachine reparatie in Hoorn

Zit je wasmand helemaal vol met wasgoed omdat je wasautomaat niet werkt? Geen nood! Bij zulke problemen kan je bij ReparatieVakman.nl terecht. We hebben voor wasmachine reparatie in Hoorn een aantal erkende vakmannen geselecteerd, zodat onze vakmannen jou sneller en gemakkelijker kunnen helpen.

Hoe gaat ReparatieVakman.nl te werk om jouw wasmachine te repareren in Hoorn?

Ons doel: tevreden klanten!  Dit doen wij door alleen de beste vakmannen te selecteren voor  wasmachine reparatie in Hoorn. Al onze vakmannen zijn lid van Techniek Nederland (hét kwaliteitskeurmerk).

Kies je vakman
Vanuit geselecteerde vakmannen, hebben wij altijd een ervaren monteur die bij jou in de buurt is en langs kan komen om de machine te onderzoeken;

Advies van een ervaren vakman
De vakman vertelt jou hoe duur een reparatie is en uiteraard krijg je de tijd om de juiste beslissing te nemen voor het laten repareren van jouw wasmachine;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende monteur in de regio Hoorn betaal je een vast tarief van € 65,- (dit bedrag bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten onderzoek / reparatie).

Apparaat stuk?
Vind hier je vakman!

Wasmachine reparatie door erkende vakman in Hoorn

Onze vakmannen staan altijd voor jou klaar. Wij geloven in onze vakmannen. Al onze vakmannen zijn lid van UNETO-VNI (hét kwaliteitskeurmerk). Dus altijd de beste vakman voor wasmachine reparatie in Hoorn

Wasmachine repareren of vervangen in de regio Hoorn

Wij helpen jou graag om de juiste beslissing te maken tussen het aanschaffen van een nieuwe wasmachine of om je huidige machine te laten repareren. Hiervoor hebben wij voor jou een aantal vragen samengesteld die helpen om deze keuze te kunnen maken.

 • Leeftijd van wasmachine
  Wanneer heb je de wasmachine gekocht? Bij wasmachine ouder dan 10 jaar, is de kans groot dat de monteur het advies geeft een nieuwe wasmachine aan te schaffen.
 • Energieverbruik tussen een oude en een nieuwe wasmachine
  Tegenwoordig zijn wasmachines zuiniger geworden. Het is daarom verstandig om er eerst achter te komen welk energielabel jouw defecte wasmachine heeft of hoeveel stroom deze verbruikt. Hiermee kan je bepalen of een nieuwe wasmachine kopen met een minimale A+ label verstandiger is, dan het laten repareren van jouw huidige wasmachine.

Wil je weten wat de kosten zijn voor het laten repareren van jouw defecte wasmachine? Kies dan de juiste vakman uit jouw buurt.

Wasmachine kapot? Selecteer jouw vakman in Hoorn

Het repareren van wasmachine doen wij natuurlijk ook in de omgeving Hoorn! 

We komen ook graag bij je langs in de provincie Noord-Holland in oa de volgende woonplaatsen: Berkhout, Kraaienburg, Oosterblokker, Zwaag, Wognum, Hem, Venhuizen, De Goorn Avenhorn, De Goorn en Scharwoude.

Doordat onze vakmannen uit de buurt Hoorn komen zijn we vaak binnen 1 werkdag aan huis. We hebben direct al een paar goede vakmannen uit de buurt voor je geselecteerd. 

 • Fa. G.N. Lieshout uit Hoorn;
 • Floris Elektrotechniek BV uit de Goorn;
 • Witgoedspecialist Koos Rood BV uit Heerhugowaard.

Kies jouw favoriete vakman en je kunt meteen een afspraak inplannen.

Apparaat stuk? Vind hier je vakman!