Zanussi wasmachine storing E20

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn Zanussi wasmachine geeft storing E20, wat moet ik doen?

Functioneert de Zanussi wasmachine niet meer goed of kom je telkens dezelfde storing tegen? Geen paniek! Bij ReparatieVakman.nl kan je snel achterhalen wat de storingen betekenen. Het is verstandig om eerst de uitleg van een foutmelding door te nemen, waardoor je erachter kan komen wat de oorzaak mogelijk kan zijn. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl een aantal handige tips opgezet om een storing zelf te kunnen oplossen.

Zanussi wasmachine storing

Mogelijke oorzaken: Zanussi wasmachine storing E20

De storing E20 geeft aan dat er probleem is met afpompen. Het is mogelijk om het probleem zelf op te lossen, alleen is het wel een gevoelige storing.

Zanussi wasmachine storing E20 zelf oplossen?

  • Draai eerst de kraan dicht en haal de stekker uit het stopcontact;
  • De afvoerslang kan te diep in de afvoer zitten (mag max. maar 10 cm. in de afvoer hangen en de afvoerhoogte mag vanaf de vloer minimaal 30cm en maximaal 80cm hoog zijn)
  • De afvoerpomp kan geblokkeerd zijn (deze schoonmaken)
  • De afvoer kan verstopt zijn (deze ontstoppen)
  • Het apparaat is nu weer klaar voor gebruik, controleer bij eerste gebruik op eventuele lekkage

Help mijn Zanussi wasmachine geeft nog E20 storing!

Als er weer lekkage is op de bodemplaat en / of je ziet de storing E20 op het display? Laat het onderzoeken door een vakman. Hiermee voorkom je ook grotere lekkage!

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor Zanussi wasmachine reparaties.

Wat zijn de voordelen van een Zanussi wasmachine storing?

Tegenwoordig laten de Zanussi wasmachines foutcodes zien op het display. Hiermee geeft de machine aan waar het probleem zit waardoor je op zoekt kunt gaan naar de juiste oplossing. Wij hebben voor jou de meest voorkomende Zanussi storingen onder elkaar gezet. Hiermee kan je bepalen wat er defect is aan jouw wasmachine en hoe je dit zelf kunt oplossen.

Mocht je er toch niet uit komen en wil je snel geholpen worden? ReparatieVakman.nl heeft meer dan 200 erkende vakmannen tot jouw beschikking. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Is het lastig om ervaren vakman te vinden voor jouw zoekterm “Zanussi wasmachine storing e20”? Wij helpen jou graag met deze storing.