Whirlpool wasmachine foutmelding F08

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn Whirlpool wasmachine geeft de foutmelding F08

Heb je een Whirlpool wasmachine aangezet en krijg je een foutmelding te zien? Weet je niet hoe je het op kan lossen? Bij ReparatieVakman.nl kan je snel achterhalen wat de oorzaak is van Whirlpool wasmachine foutmelding F08. Hiervoor hebben we aantal handige tips opgezet zodat je het zelf kan oplossen en / of doorgeven aan een vakman, waardoor de vakman jou sneller bij kan helpen.

Whirlpool wasmachine storing

Mijn Whirlpool wasmachine laat foutmelding F08 zien, wat kan ik doen?

Geeft jouw Whirlpool wasmachine de foutmelding F08? Dit betekent dat de verwarmingselement niet in orde is.

De volgende oorzaken kunnen aan de hand zijn:
Hoog waarschijnlijk is het verwarmingselement defect

Whirlpool wasmachine foutmelding F08 zelf oplossen?

  • Controleer eerst of de weerstand van het verwarmingselement tussen 20 – 30 Ohm is. Mocht het onder of erboven zijn heb je de oorzaak gevonden;
  • Vervang het verwarmingselement.

Whirlpool wasmachine geeft nog F08 foutmelding, help!

Is het probleem nog niet verholpen en krijg je nog steeds de melding F08 te zien? Wij komen de Whirlpool wasmachine foutmelding F08 regelmatig tegen, ook bij nieuwere Whirlpool wasmachines. Onze vakmannen kunnen de storing van jouw wasmachine snel uitlezen, en tegen een aantrekkelijk tarief repareren.

Wat kan je met een foutmelding van Whirlpool wasmachine?

Jouw Whirlpool wasmachine geeft een storingsnummer of foutcode, hiermee kom je er snel achter wat de mogelijke oorzaak kan zijn. Vaak kan je met onze samengestelde Whirlpool storingen eenvoudig achterhalen wat er kapot is aan jouw wasautomaat en hoe je dit zelf op kunt lossen. Lukt het nou niet, en heb je een specialist nodig voor jouw Whirlpool wasmachine? Neem dan contact op met één van onze vakmannen bij jou in de buurt.

Laat je Whirlpool wasmachine F08 foutmelding onderzoeken door een specialist

Heb je eerst geprobeerd om de foutmelding F08 zelf op te lossen maar ben je er toch niet uitgekomen? We weten dat je snel en goed geholpen wilt worden. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl meer dan 200 erkende vakmannen tot jouw beschikking. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.