Samsung wasmachine foutmelding LE1

Een starttarief van €65,-

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn Samsung wasmachine geeft foutmelding LE1. Help mij!

Geeft jouw wasmachine, na het aanzetten, informatie over een foutcode? Geen probleem. Hier vind je de betekenis van foutmelding LE1. Op deze manier kun je een overweging maken om zelf de storing op te lossen of het te laten repareren door een monteur.

Samsung wasmachine

Mijn Samsung wasmachine laat storing LE1 zien, wat kan ik doen?

Een foutcode LE1 betekent dat je wasmachine een lekkage heeft.

Samsung wasmachine foutmelding LE1 zelf oplossen?

Om deze lekkage te laten stoppen is het verstandig om eerst de afvoerslang compleet uit de afvoerpijp te verwijderen. De afvoerslang moet dieper dan 15 cm in de afvoerpijp hangen. Maak hierbij gebruik van de meegeleverde slanggeleider, zodat de slang niet verder weg kan zakken in de afvoerpijp.

Wanneer een foutmelding LE1 niet verdwijnt en je wilt zeker zijn dat je wasautomaat binnen 24 uur weer goed werkt, kies dan voor een monteur bij jou in de buurt.

Samsung wasmachine geeft nog LE1 foutmelding, help!

Heb je geprobeerd om de storing LE1 zelf te repareren, maar kom je er niet uit? Dán heeft ReparatieVakman.nl altijd wel één vakman tot jouwbeschikking. Met meer dan 200 aangesloten erkende vakmannen, is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor Samsung wasmachine reparaties.

Wat zijn de voordelen van een Samsung wasmachine foutmelding?

De nieuwe Samsung wasmachines informeert met een storingsnummer of foutmelding. Hierdoor weet je wat er mis is en waar het probleem zich bevindt. De uitleg van deze storingscode is terug te vinden in de handleiding. Wij geven advies voor de meest voorkomende foutmeldingen. Hier mee besparen wij jou het uitzoekwerk.