Samsung wasmachine foutmelding LC1

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn Samsung wasmachine geeft foutmelding LC1. Help mij!

Heb je Samsung wasmachine aangezet en zie je meteen een foutmelding? Bij ReparatieVakman.nl kan je snel achterhalen wat de oorzaak is van Samsung wasmachine foutmelding LC1. Hiervoor hebben we aantal handige tips opgezet zodat je het zelf kan oplossen en / of doorgeven aan een monteur, waardoor de monteur jou sneller bij kan helpen.

Samsung wasmachine

Mijn Samsung wasmachine laat foutmelding LC1 zien, wat kan ik doen?

Omdat wij de Samsung storing LC1 regelmatig tegen komen bij de oude en nieuwe wasmachines. Weten onze vakmannen vaak snel de oorzaak te vinden en welke middelen ze kunnen gebruiken voor de juiste Samsung reparatie.

De foutmelding LC1 geeft aan dat er lekkage is. Dit kan te maken hebben dat er een storing in een slang of koppeling van de afvoerslang zit.

Samsung wasmachine foutmelding LC1 zelf oplossen?

  • Draai eerst de waterkraan dicht, zodat er geen water meer uit komt;
  • Zorg ervoor dat de afvoerslang niet verstopt is;
  • Start de wasmachine weer opnieuw door aan/uit te drukken.

Samsung wasmachine geeft nog LC1 foutmelding, help!

Zie je weer de foutmelding LC1 op het display van je wasmachine, laat het dan door een erkende monteur controleren. Bij ReparatieVakman.nl vind je de juiste monteur in jou buurt.

Wat zijn de voordelen van een Samsung wasmachine foutmelding?

Gelukkig geven de wasmachines storingsnummer aan. Dus als er bijvoorbeeld een onderdeel defect is, krijg je een foutmelding op je wasmachinedisplay te zien. Hiermee kunnen de ervaren monteurs of jij snel achterhalen wat de oorzaak is.Om jou tijd en moeite te besparen, vind je hier ons advies op de meest voorkomende foutmeldingen.

Heb je geprobeerd om zelf op te lossen maar is het niet gelukt? ReparatieVakman.nl heeft meer dan 200 erkende vakmannen tot jouw beschikking. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.