Samsung wasmachine foutmelding 5E

Een starttarief van €65,-

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Help mijn Samsung wasmachine geeft de foutmelding 5E

Heb je geprobeerd om jouw Samsung wasmachine aan te zetten en krijg je de foutmelding 5E te zien? ! Bij ReparatieVakman.nl kan je snel achterhalen wat de oorzaak is van deze storing. Hiervoor heeft ReparatieVakman.nl een aantal handige tips beschreven, zodat je het zelf kan oplossen en / of doorgeven aan een monteur, waardoor de monteur jou sneller kan helpen.

Samsung wasmachine

Samsung wasmachine geeft foutmelding 5E

De foutmelding 5E geeft aan dat er een probleem is met de afvoer van de Samsung wasmachine. De volgende oorzaken voor een 5E foutmelding kan zijn:

  • Een bevroren afvoer;
  • Een verstopte pomp;
  • Een fout met de grondplaat van het moederbord.

Samsung wasmachine foutmelding 5E zelf oplossen?

  • Om de afvoer schoon te maken heb je middelen nodig zoals een ontstopper;
  • Controleer of de motor van afvoerpomp verstopt is;
  • Controleer of alle draden goed zijn verbonden;
  • Zet de tempreratuur van het water hoog en controleer dan of de afvoerpomp goed werkt.

Is het probleem nog niet verholpen en krijg je nog steeds de 5E foutmelding te zien? Laat het dan door een erkende vakman controleren.

Wat kan je met een foutmelding van Samsung wasmachine?

De nieuwe modellen van Samsung wasmachines geven met een foutmelding of storingsnummer aan wat er mankeert aan de wasmachine. De uitleg van deze foutmelding is terug te vinden in de bijgeleverde handleiding. Wij hebben voor elk foutmelding een advies beschreven. Aan de hand van deze tips kan je eenvoudig bekijken of je de storing zelf kunt verhelpen.

Heb je geprobeerd om de foutmelding 5E zelf te repareren, maar kom je er niet uit? ReparatieVakman.nl heeft meer dan 200 erkende vakmannen tot jouw beschikking. Zo is er altijd wel één van onze vakmannen bij jou in de buurt om jou van een passende oplossing te voorzien.

Laat je Samsung wasmachine storing controleren door een erkende vakman

Wanneer een errorcode op je display verschijnt kan dat verschillende redenen hebben. Voor kleine wasmachinestoringen kan je over het algemeen zelf oplossen.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor Samsung wasmachine reparaties.