Samsung Eco Bubble wasmachine storing 3E

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Help! Ik zie op mijn Samsung Eco Bubble wasmachine de storing 3E

Maak je gebruik van een Samsung Eco Bubble wasmachine en zie je een storing in het display staan? Weet je niet waar het aan ligt? Bij ReparatieVakman.nl kan je gemakkelijk achterhalen wat de storingen betekenen.

Samsung wasmachine reparatie

Mijn Samsung Eco Bubble wasmachine laat storing 3E zien, wat kan ik doen?

De storing 3E geeft een motorstoring aan. De motor heeft een belangrijke rol bij een Samsung wasmachine. Wij adviseren eerst de tips te volgen in dit artikel. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een witgoedspecialist.

Samsung Eco Bubble Storing 3E zelf oplossen?

  • Controleer of de stekker van de wasmachine is aangesloten op een geaard stopcontact;
  • Controleer of er niet te veel wasgoed in de wastrommel zit. Bij een overbelading van je wasmachine kan de storing 3E verschijnen;
  • Verwijder de stroomkabel uit het stopcontact en wacht 20 tot 30 minuten ;
  • Plaats de stroomkabel in het stopcontact en zet de wasmachine aan.

De Samsung wasmachine storingen gelden ook voor andere modelvarianten, bijvoorbeeld de Samsung Eco Bubble 7kg en Samsung Eco Bubble 8kg

Samsung Eco Bubble wasmachine geeft nog 3E storing, Help!

Is het probleem nog niet verholpen en krijg je nog steeds de storing 3E te zien? Wij komen de Samsung Eco Bubble wasmachine 3E regelmatig tegen, ook bij nieuwere Samsung wasmachines. Laat het door een erkende vakman onderzoeken.

Wat kan je met een Samsung wasmachine foutmelding?

Jouw Samsung wasmachine geeft een foutmelding of storingsnummer, hiermee kom je er snel achter wat de mogelijke oorzaak kan zijn. Vaak kan je met onze samengestelde Samsung foutmeldingen eenvoudig achterhalen wat er kapot is aan jouw wasautomaat en hoe je dit zelf op kunt lossen. Lukt het nou niet, en heb je een specialist nodig voor jouw Samsung wasmachine? Neem dan contact op met één van onze specialisten bij jou in de buurt.

Laat je Samsung wasmachine storing controleren door een erkende vakman

Wanneer een foutmelding op je display verschijnt kan dat verschillende redenen hebben. Voor kleine wasmachinestoringen kan je over het algemeen zelf oplossen.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor Samsung wasmachine reparaties.