Bosch wasmachine storing F43

Een vast laag starttarief 

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Mijn Bosch wasmachine geeft de storing F43

Heeft jouw Bosch wasmachine last van een foutmelding? Op deze pagina vind je de betekenis van de Bosch wasmachine F43 storingscode. Op deze manier is gemakkelijk te zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een vakman.

Mijn Bosch wasmachine geeft storing F43, wat kan ik doen?

De storing F43 geeft aan dat er een probleem is met de motor of de koolborstel. Mocht jouw wasmachine een motorstoring hebben, dan is het niet raadzaam om deze storing zelf te verhelpen. De kans is groot dat er dan kortsluiting kan ontstaan. Is de koolborstel versleten? Laat dan de koolborstel vervangen door een monteur uit jouw buurt.

Heb je de koolborstel vervangen, maar zie je alsnog de storing F43 op het display staan? Volg dan de instructies hieronder om je wasmachine te resetten. Het is niet raadzaam om alleen je wasmachine te resetten. De kans is groot dat er kortsluiting kan ontstaan.

Wil je tóch jouw Bosch wasmachine resetten?

  1. Houd eerst de deur dicht;
  2. Zet de programmaknop op nul;
  3. Zet de programmaknop op de onderste stand ( op 6 bij een uurwerk) en wacht dan 2 seconden;
  4. Houd de toerental toets ingedrukt;
  5. Zet de programmaknop 1 stand verder (op 7 uur);
  6. Laat na 2 seconden de toerentaltoets los;
  7. Je krijgt dan “888” in het display te zien;
  8. Zet de programmaknop weer op nul, zodat de machine weer normaal werkt.

Bosch wasmachine geeft nog F43 storing, help!

Is de storing F43 van je Bosch wasmachine nog steeds zichtbaar? Wij helpen jou graag met het zoeken naar een erkende monteur in jouw buurt.

Wat kan je met een Bosch wasmachine F43 storing?

Jouw Bosch wasmachine geeft een foutmelding of foutcode, hiermee kom je er snel achter wat de mogelijke oorzaak kan zijn. Vaak kan je met onze samengestelde Bosch storingslijst eenvoudig achterhalen wat er kapot is aan jouw wasmachine en hoe je dit zelf op kunt lossen.

Lukt het nou niet, en heb je een specialist nodig voor jouw Bosch wasmachine? Neem dan contact op met één van onze specialisten bij jou in de buurt.

Laat je Bosch wasmachine F43 storing onderzoeken door een specialist

De foutcode die op je display verschijnt kan verschillende oorzaken hebben. Om erachter te komen wat er aan de hand is, hebben wij de veel voorkomende Bosch wasmachine foutmeldingen op een rijtje gezet.

Kom je er zelf niet uit? Maak direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij jou langs.