Bosch wasmachine reparatie

Een starttarief van €65,-

Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd

Meer dan 200 lokale vakmannen

Reparatie van jouw Bosch wasmachine

Bosch staat voor kwaliteit, maar soms kan er tóch een defect ontstaan. Werkt de wasautomaat in zijn geheel niet meer of heb je te maken met een storingsnummer? Geen nood! ReparatieVakman helpt je graag met Bosch wasmachine reparatie.

Zorgeloze reparatie van jouw Bosch wasmachine?

Met meer dan 200 lokale specialisten
De kans is groot dat er wel één van onze witgoedspecialisten bij jou in de buurt is om je van een passende oplossing te voorzien.;

Vaak binnen één werkdag gerepareerd
Alle vakmannen zijn voorzien van servicebussen met de juiste benodigde middelen. Doordat de vakmannen beschikken over professionele gereedschappen kunnen ze nauwkeurig alle defecte wasmachine controleren en snel repareren;

Kwaliteit gegarandeerd
Wij streven ernaar om al onze klanten deskundig te helpen. Hiervoor zijn onze vakmannen lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk. Je bent hierdoor verzekerd van de beste monteurs, met up-to-date vakkennis voor Bosch wasmachine reparatie.

“Bij ReparatieVakman.nl vind je in 3 stappen altijd de juiste vakman bij jou in de buurt, en vaak staan ze al binnen 1 werkdag op de stoep.” 

Wasmachine reparatie

Bosch wasmachine reparatie kan veilig bij jou thuis

Een reparatie van jouw Bosch wasmachine gebeurt meestal bij jou thuis. Je hoeft de wasmachine niet zelf los te koppelen of te verplaatsen. De monteur komt bij je langs met de benodigde onderdelen en gereedschappen.

Bekijk onze aanpak:

  • Vanuit de selectie vakmannen, komt er een ervaren monteur bij je langs om de wasmachine te onderzoeken;
  • De vakman geeft direct aan wat de geschatte kosten zullen zijn van de reparatie;
  • Uiteraard krijg je de tijd om de juiste beslissing te nemen of je de machine wil laten repareren;
  • Voor een erkende monteur betaal je een vast tarief van € 65,- (dit bedrag bestaat uit zowel de voorrijkosten, alsmede 15 minuten onderzoek / reparatie). Zo loop je niet tegen verassingen aan.

Veel voorkomende reparaties
Heb je last van één van de storingscodes hieronder? Dan is het lastig om dit zelf op te lossen, omdat hier geen simpele oplossingen voor zijn: