AEG vaatwasser reparatie

  • Een vast laag starttarief
  • Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd
  • Meer dan 200 lokale vakmannen

Reparatie van een AEG vaatwasser

Wanneer je AEG vaatwasser defect is zit je al snel met je handen in het water om de gebruikte borden schoon te maken. Een reparatieaanvraag of een telefoontje en de AEG-servicemonteurs staan binnen 24 uur bij jou op de stoep om je te helpen.

AEG wasmachine reparatie

Zorgeloze reparatie van jouw AEG vaatwasser?

Met meer dan 150 lokale specialisten
De kans is groot dat er wel één van onze witgoedspecialisten bij jou in de buurt is om jou van een passende oplossing te voorzien.

Vaak binnen één werkdag gerepareerd
Alle vakmannen zijn voorzien van servicebussen met de juiste apparatuur. Doordat de vakmannen beschikken over professionele gereedschappen, kunnen zij nauwkeurig een defecte vaatwasser controleren en snel repareren.

Kwaliteit gegarandeerd
Wij streven ernaar alle klanten tevreden te houden. Hiervoor zijn onze vakmannen lid van UNETO-VNI, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste monteurs voor AEG vaatwasser reparatie.

"Bij ReparatieVakman.nl vind je in 3 stappen altijd de juiste vakman bij jou in de buurt, en vaak staan ze al binnen 1 werkdag op de stoep." 

Vaatwasser stuk?
Vind hier je vakman!

AEG vaatwasser reparatie kan veilig bij jou thuis

Een reparatie van jouw AEG-vaatwasser gebeurt meestal bij jou thuis. Je hoeft de vaatwasser niet zelf los te koppelen of te verplaatsen. De vakman komt graag bij je langs om je te helpen.

Bekijk onze aanpak

  • Kies je vakman, zodat de vakman langs kan komen om jouw vaatwasser te onderzoeken;
  • De vakman vertelt jou wat er mankeert aan jouw vaatwasser en wat de geschatte kosten zijn voor de reparatiewerkzaamheden;
  • Je betaalt een vast tarief van € 65,- (dit bedrag bestaat uit voorrijkosten incl. 15 min. onderzoek / reparatie).

Defecte AEG vaatwasser repareren of vervangen?

AEG vaatwassers zijn duurzame machines en gaan niet snel defect. Ook zijn de garantieperiodes aanzienlijk, variërend van 1 tot soms 8 jaar. Dit houdt in wanneer jouw vaatwasser defect gaat in die periode, de AEG-fabrikant of winkel jouw vaatwasser kosteloos vervangt of repareert.

Benieuwd of het mogelijk is om jouw AEG vaatwasser gratis te laten repareren? Neem dan contact op met een vakman uit jouw omgeving!

AEG vaatwasser defect na de garantieperiode?

Over het algemeen gaan de AEG vaatwassers langer mee dan de garantieperiode. Het is vervelend wanneer een vaatwasser net na de garantieperiode kapot gaat. Dan is de vraag of het de moeite waard is om jouw AEG vaatwasser te laten repareren of te vervangen.  

KIES JE VAKMAN!

Een AEG service monteur laten komen voor vaatwasser?

Heb je geen tijd of ben je niet technisch om jouw AEG vaatwasser zelf te laten repareren, dan adviseren wij om contact op te nemen met één van onze vakmannen. Onze vakmannen zijn bereid om snel langs te komen, omdat problemen met vaatwassers erg vervelend zijn.

AEG vaatwasser reparatie bij jou in de buurt

Er is altijd wel een vakman bij jou in de buurt. Onderstaand is te vinden welke aangesloten specialisten aan jouw woonplaats verbonden zijn. Maak direct een reparatie-afspraak met de dichtstbijzijnde vakman bij jou in de buurt. We komen graag bij je langs!

AlkmaarAssenDordrecht
EnschedeMaastrichtVeenendaal
AlmereBredaDrachten
GroningenNijmegenVenlo
AmersfoortDen BoschEde
HaarlemRotterdamZaandam
AmsterdamDen HaagEindhoven
LeidenTilburgZoetermeer
ApeldoornDeventerEmmen
LelystadUtrechtZwolle
Apparaat stuk? Vind hier je vakman!