Koelkast reparatie

  • Een vast laag starttarief
  • Vaak binnen 1 werkdag gerepareerd
  • Meer dan 200 lokale vakmannen

Reparatie van jouw koelkast

Bederft jouw voedsel in de koelkast te snel? Dan kan het zo zijn dat jouw koelkast niet meer goed functioneert.

Gelukkig zijn onze monteurs altijd in de buurt om het probleem te achterhalen. Een vast, laag starttarief en kwaliteit gegarandeerd, dus altijd de beste vakman om jouw koelkast te repareren. We leggen je graag uit welk witgoedapparatuur we nog meer voor je kunnen repareren.   

"Bij ReparatieVakman.nl vind je in 3 stappen altijd de juiste vakman bij jou in de buurt, en vaak staan ze al binnen 1 werkdag op de stoep."

Hoe gaat ReparatieVakman te werk om jouw koelkast te repareren?

Kies je vakman
Met ruim 300 monteurs is er altijd wel een ervaren monteur bij jou in de buurt. Selecteer een vakman bij jou in de buurt en laat je koelkast onderzoeken;

Advies van een ervaren vakman
Na het onderzoek vertelt onze specialist wat het defect inhoudt, daarnaast wordt direct aangeven wat een eventuele reparatie kost. Indien jouw koelkast niet meer gemaakt kan worden zal de monteur een offerte maken voor een nieuwe, vergelijkbare koelkast. Soms kan de aanschaf van een nieuwe goedkoper zijn dan een reparatie;

Een vast laag starttarief
Voor een erkende witgoed specialist betaal je een vast tarief van €65,-. Dit bedrag bestaat uit voorrijdkosten en 15 minuten onderzoek of reparatie.

Apparaat stuk?
Vind hier je vakman!

Koelkast laten repareren of onderhouden?

Voordat je een monteur gaat inschakelen is het handig om eerst naar onze tips te kijken. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je het zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een vakman. Onze vakmannen vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Daar hebben wij onze service volledig op ingericht. Onze specialisten zijn namelijk allemaal lid van Techniek Nederland, hét kwaliteitskeurmerk van de branche.

Koelkast reparatie bij jou in de buurt

Het repareren van koelkast doen wij bijna overal in Nederland, zoals in onderstaande woonplaatsen.

Staat je woonplaats er niet tussen? Maak dan direct een reparatie afspraak met onze vakman, we komen graag bij je langs.

AlkmaarAssenDordrecht
EnschedeMaastrichtVeenendaal
AlmereBredaDrachten
GroningenNijmegenVenlo
AmersfoortDen BoschEde
HaarlemRotterdamZaandam
AmsterdamDen HaagEindhoven
LeidenTilburgZoetermeer
ApeldoornDeventerEmmen
LelystadUtrechtZwolle


Apparaat stuk? Vind hier je vakman!